onsdag, januar 18, 2006

Dette: visste jeg ikke: "I juridisk forstand finnes det ikke noe rettslig grunnlag for kirkeasyl, men politiet har unnlatt å gripe inn av respekt for kirken."

Jeg elsker den slags juridisk kuriosa.

4 Comments:

Blogger Susanne said...

Her sniges der seriøst rundt!

12:34 a.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Det er godt noen blogger for meg, i og med at jeg har blitt et voksent og alvorlig menneske med fast arbeidstid! Samtidig er det herlig å ha en medsammensvoren som blogger ting jeg gjerne kunne blogget selv. Go MGL!
(når dette er sagt: vi har en 50% reduksjon i maskinparken for tida. Mac-en min er syk for hundrede gang, så det blogges, skrives og tenkes på en maskin. Og, nei, vi har ingen hemmeligheter.

9:01 a.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Men vent litt: Har MGL nå liksom blitt "contributor" på bloggen min, bare fordi han blogga feil? Eller er jeg utsatt for komplott i mitt eget hjem? Hvor er bildet av meg selv? MGL, stå opp! Svar!

9:04 a.m.  
Blogger MGL said...

Hei baby.
Jeg skrev allerede igår til Blogger om dette problemet.
Det som skjedde var at jeg blogget under min identitet et sted, mens du hadde et vindu åpent et annet sted. Det ble til at systemet like godt tenkte at jeg kunne skrive på bloggen din. Du er administrator, så det er deg som må slette meg fra listen.

8:11 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home