tirsdag, desember 06, 2005

TERNINGKAST/EPLEKAST FEM!

Hurra for denne gode bokmeldinga av nyboka mi, Landet alltid raudt! Eg har vore så nervøs, så nervøs og gruddgrudd meg til meldingane av denne boka, vanlegvis glergruar eg meg, men denne gongen var det som sagt meir grugruing (Å kor æ gruva!). Men så trong eg visst ikkje det, for her er det fem av seks eple! Ein kan fort få på kjeften seinare, av nokon andre, men akkurat no nyt eg og smattar: Knask! Knask! Knask! Knask! Knask!

7 Comments:

Blogger HPL said...

Grattis!

9:43 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Tatover epla på overarmen.

11:22 a.m.  
Blogger synnik said...

det var kjekt; nå kan du puste lettet ut:) klem, synnik
ps. skulle gjerne lest den, selv om den er ungdom. Når kan Pelle lese den?

10:05 a.m.  
Blogger Espen said...

Ta for gitt at det er Hardangereple. En skandale er at eplene i nærbutikken min nå fraktes fra Fiji eller Frankrike selv om det fortsatt leveres epler fra Hardanger.

PS
Til lykke med god omtale.

12:16 p.m.  
Anonymous martin & ragnfrid said...

Vi har også epleproblemet. I går kjøpte vi ikke epler, fordi at det ikke var noen nærepler i nærheten, bare fremmedarbeiderepler fra Frankrike.

6:15 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei Ragnfrid. Jeg har lest boken din. Jeg synes du skriver helt annerledes barnebøker enn noen andre. Vi i Buskerud heier på deg!! Hilsen Trøa barneskole.

5:42 a.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Hei Trøa Barneskole! Så bra at dere har lest og at dere liker boka! Det er jo for dere jeg skriver! Nå blei jeg virkelig glad!

11:34 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home