mandag, november 14, 2005

Gavepakken til de urolige guttene

Her er Nordlys om Landet Alltid Raudt. Både journalisten og jeg var oppgitt over at desken valgte et fem år gammelt bilde, der jeg ser sur ut og holder ei anna bok i handa. Men resten er da fint!

7 Comments:

Anonymous Maria Børja said...

Hei der!

Linken til Samlaget om deg funker ikke. Bare et lite tips. Stemmer alt som står her http://www.dagbladet.no/forfatter/ragnfrid_trohaug.html, forresten?

Hilsen Maria Børja (stadig på en liten oppdateringsrunde i forfatterarkivet)

4:02 p.m.  
Anonymous maria said...

(hele linken skal være med .html på slutten)

4:03 p.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Takk for tipset! Skal fikse det. Dagbladsidene ser fine ut, bortsett fra at "Ikke mat sjimpansene" (2004) som jeg skrev med Hilde Hagerup og Charlotte Glaser Munch, ikke står oppført. Det er jo ikke mulig å føre opp alle mulige antologibidrag etc., men dette var en slags roman vi skreiv sammen.

6:40 p.m.  
Blogger glassdråpe said...

fint intervju, gleder meg til boka,
og bildet viser jo bare at du liker å kle deg i takt med blomstene bak;) litt stivnet kjønnstereotypi i sakens sistelinje, dog!

bråkete, ansvarsfulle silje;)

5:18 p.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Det med blomstene var nøye planlagt! Når det gjelder ansvarfulle jenter og bråkete gutter, har jeg en grundig empiri. Det er dessverre ikke bare stivna, men høyst levende og sant. Etter å ha besøkt nesten alle norske fylker, skole i bygd og by, kan jeg slå fast at kjønnsstrukturene og kjønnsrollene på mange måter er verre enn da jeg gikk på skolen sjøl, og at disse stereotype rollene aksepteres og stimuleres av de voksne. Alle bør ta seg en tur til nærmeste kommunale skole langtvekkibygda. Tvi, tvi på eksamenen jeg regner med du er i gang med!

8:38 p.m.  
Blogger Hilde said...

Gratulerer med bok ,Ragnfrid!
Ho står på lista mi.

1:53 p.m.  
Anonymous Nebbhøna said...

Landet alltid raudt er ei tøff og spanande bok! Ho minner litt om ein heilt utruleg skummel høyrespelserie som gjekk i Barnetimen då eg var liten. Og eg synest framsida på boka på biletet i Nordlys liknar litt på framsida til Landet alltid raudt.

9:05 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home