mandag, september 19, 2005

Clear Channel utsatt! Altså ikke vedtatt avtale!

Clear Channel ble avvist med 34 mot 33 stemmer, og det varmer i barnetrua at Arbeiderpartiet snudde i siste liten, i lag med Venste, Pensjonistpariet og Demokratene. Stor takk til aksjonen Byen Vår, Jørgen Larsson, Jon Skjerdal og resten for god og saklig mot-jobbing. Her kan du lese hva BT skrev før stemmegivninga.

4 Comments:

Blogger synnik said...

men bare en måned..... slaget er altså ennå ikke vunnet. så her gjelder det å overbevise AP-folket OG demokraten. Det var han som vippet det hele over! men ja, de har vært flinke. og karrianne på TV i går. tror det er viktig, i forhold til de som bare vil fokusere på hva vi får (sykler og busskur) at det det handler om er at de faktisk vil selge kontrollen over byrommet.

8:57 a.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Etter den heltehistoria i BT om bussjåføren, er det vanskelig at Demokraten skal stemme annerledes. Jeg får hjertesorg om AP er så dumme at de stemmer for CC.

3:52 p.m.  
Blogger synnik said...

de er dessverre troendes til det. eller for å si det sånn; de kommer til å gjøre det med mindre noen overtaler dem... De hadde jo tenkt det, men bare fordi Jon sendte meldng til Anne Grethe Strøm Eriksen (som sikkert drømmer om å bli kulturminister) ble det utsatt. Du har for høy tiltro til Ap politikere...
men den heltehistorien har jeg ikke lest...?
apropos i går: fikk ikke svart på meldingen, men altså: jeg dro ikke til byen for jeg var trøtt. håper duer i form igjen til å finne på noe på torsdag!

10:20 a.m.  
Blogger Espen said...

Jeg synez godt du kan føre Oddny og Stine opp på takkelista di. Rett nok er de politikere, men en takk må de kunne få når de fortjener det.

Den magiske "Elvis has left the building"-kommentaren kom da Tina (Åsgård) møtte Oddny på vei opp til talerstolen etter at hun hadde holdt et skikkelig filibuster-innlegg:
"Kenneth Rasmussen er i salen!"

(mao.: klar for stemming!)


e.

1:36 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home