mandag, mars 14, 2005

Gratulerer til Ingrid Storholmen

Jeg vil gratulere Ingrid med lansering og ny bok.som Olaug sier er det: opplesingsarrangement på SPASIBAR i Oslo, tirsdag 15.mars kl 19:00. Dette er intet ringere Storholmens lansering av ny-boka si.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

ragnfrid, jeg hører av min kollektivsamboer at damen (du) er simpelten for bissi til å holde en skjellsettende tale til den gladhumanistiske og oppvoksende generasjon i grieghallen i april. Det er ikke en avtale med VSH som må gå foran oss i HEF denne gang, vel?

:)
smil fra s.

10:55 a.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

He,he. Nei, det er ikke Valgjerd som står i veien, men heller en mars-april-kalender faretruende lik Leif Ove Ands.´avtalebok. Det er skoleelever i vest og nord som forårsaket avslaget. Det er litt absurd å måtte si: "Dessverre, ingen avtaler er mulige før 29. april". Akkurat under sermoniene, sitter jeg enten og venter på et fly, eller vandrer hvileløst alene i et avsides liggende fjordhull, lengtende etter mandagens økt. Sees i mai, er en absurd ting å måtte si.

3:26 p.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

He,he. Nei, det er ikke Valgjerd som står i veien, men heller en mars-april-kalender faretruende lik Leif Ove Ands.´avtalebok. Det er skoleelever i vest og nord som forårsaket avslaget. Det er litt absurd å måtte si: "Dessverre, ingen avtaler er mulige før 29. april". Akkurat under sermoniene, sitter jeg enten og venter på et fly, eller vandrer hvileløst alene i et avsides liggende fjordhull, lengtende etter mandagens økt. Sees i mai, er en merkelig frase å måtte komme med.

3:27 p.m.  
Anonymous Nebbhøna said...

Ei svært god bok!

12:03 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home