tirsdag, desember 14, 2004

Meire sjimpanseskryt

"Sjelden har en ufullendt bok vært mer fascinerende lesning "

Vi pustar letta ut, etter å ha fått ei fin-fin bokmelding i Bergens Tidende. Ikkje berre var den god, men også grundig. Slike bokmeldarar vil gamle Norge ha.

6 Comments:

Blogger Sigrunn said...

Jeg aner fusk her. Jeg bare gjør folk oppmerksom på at du faktisk skriver i BT! Er du kjent med uttrykket "imhabilitet"? Nei vel, tenkt meg det....

5:43 p.m.  
Blogger MGL said...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

6:35 p.m.  
Blogger MGL said...

Bokanmelderne i BT har yrkesstolthet. Dessuten så jobber Ragnfrid ikke i BT. Hun freelancer, på deres invitasjon, og det samme gjør bokanmelderne. Selvsagt skal alle forfattere som bor i Bergen anmeldes av BT, og det er få av dem som ikke har en eller annen forbindelse med BT fra før av, siden det er så lite miljø her.

(og det heter iNhabilitet, forresten)

6:41 p.m.  
Blogger Ragnfrid Trohaug said...

Men viktigst av alt Lutea, er at du leser boka, ønsker deg den til jul eller noe, og gir grundig tilbakemelding. Du er jo i målgruppa, og jeg er nødt til å vite om den hører til juksesjangeren. Håper du drikker masse gløgg og spiser pepperkaker og lager fine ting til jul.

8:29 p.m.  
Blogger Sigrunn said...

Chill man...he he
Det me iMhabiliteten va en trykkfeil, ikke no anna.

Ska les den når julefreden senker seg...og sånn som d e no sjer d antakelig i April...mars hvis e e heldi... Ska skriv ei lang tellbakemelding tell d. Tell dikt som fine ting når dem handla om homsepatruljen? bare lura...følg me på skrivebua så ska du få se oppfølgern te independence og celebrity-party.

Inhabilitet eller ikke (siste mest sannsynelig), de gode kritikkene er sikkert fortjent!

4:50 p.m.  
Blogger Veleda said...

Hei Ragnfrid! Nå har jeg fått meg blogg, og dessuten driver jeg å leser boka di. Har ikke kommet så langt dessverre, i disse juletider er det vanskelig å ha tid til å sette seg ned. Folk lo da jeg satt på tribuna på idrettsdagen og leste bok. Skal gi tilbakemelding, lover.
Cathrine

3:14 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home